Da li su se razveli? Oglasio se muž Tine Ivanović nakon vesti da su nakon 25 godina stavili tačku na brak
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

NAJNOVIJE

Da li su se razveli? Oglasio se muž Tine Ivanović nakon vesti da su nakon 25 godina stavili tačku na brak

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić navodno već neko vreme ne žive na istim adresama

Objavljeno:

Prema pisanju domaćih medija, Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se posle više od 25 godina braka.

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić navodno već neko vreme ne žive na istim adresama, Zvezdan se proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili, prenosi "Kurir".

Tim povodom, kontaktiralu su Zvezdana.

Tina Ivanović
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Ne, to nije istina, ne razvodimo se - poručio je on kratko za "Blic", dok se Tina ovim povodom još uvek nije oglašavala.

Podsetimo, folkerka ima sina kojeg je dobila dok je bila maloletna. Zbog neslaganja u porodici rešila je tada da napusti porodičnu kuću u Svilajncu, dok je dete ostavila kod oca.

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga - rekla je Tina i prisetila se njihovog susreta 2005. godine.

1 / 5 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

- Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - ispričala je Tina jednom prilikom.

Bonus video:

32:55

CENTRALNI DNEVNIK 11.10.2024

(Espreso / Blic / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.